Basiscursus 'Samenwerken'

Of u nu de Puppy Stuif-in heeft gevolgd of niet, de basiscursus is onmisbaar in de opvoeding van iedere hond! Vanaf de leeftijd van 13 weken kan uw hond deelnemen aan de basiscursus. Uiteraard moet uw hond daar dan wel aan toe zijn..

In deze cursus staat het AANleren van nieuw gedrag centraal, in plaats van het AFleren van het oude (ongewenste) gedrag.


Spelenderwijs, door middel van beloning leert uw hond zichzelf het gedrag aan, met u als coach.

Kiest u voor de basiscursus, dan kiest u voor een opvoeding waarbij het accent ligt op samen plezier beleven in leren! Dan kiest u voor kennis en inzicht, hoogwaardige service op basis van ervaring en vakbekwaamheid. U krijgt een persoonlijk opvoedingsadvies hoe u uw hond het beste kunt begeleiden.

De basis cursus “Samenwerken” is een intensieve, maar erg leuke cursus van acht lessen in 4 weken. Twee keer per week, op maandagavond en donderdagavond, komt u samen met uw hond naar de hondenschool. Er worden drie lessen besteed aan theorie(ivm de Covid-19 tot nader order geannuleerd), daarbij hoeft de hond niet aanwezig te zijn. Wij vinden dat de theorie een goede basis is voor het opvoeden van uw hond. De acht lessen bestaan uit praktijktrainingen waarbij u het geleerde in de theorie in praktijk kunt brengen. Dit alles onder begeleiding van professionele instructeurs.

Inderdaad, het lijkt veel, maar zeg nou zelf, wat is nou 4 week op een heel hondenleven waarin u veel meer plezier aan uw hond beleeft! Aarzel daarom niet en doe mee, het is ècht leuk om te doen!

NB: I.v.m. Covid-19 worden er geen theorielessen gegeven en is het aantal lessen 8.