Basiscursus 'Samenwerken'

Of u nu de Puppy Stuif-in heeft gevolgd of niet, de basiscursus is onmisbaar in de opvoeding van iedere hond! Vanaf de leeftijd van minimaal 12 weken kan uw hond deelnemen aan de basiscursus. Uiteraard moet uw hond daar dan wel aan toe zijn..

In deze cursus staat het AANleren van nieuw gedrag centraal, in plaats van het AFleren van het oude (ongewenste) gedrag.


Spelenderwijs, door middel van beloning leert uw hond zichzelf het gedrag aan, met u als coach.

Kiest u voor de basiscursus, dan kiest u voor een opvoeding waarbij het accent ligt op samen plezier beleven in leren! Dan kiest u voor kennis en inzicht, hoogwaardige service op basis van ervaring en vakbekwaamheid. U krijgt een persoonlijk opvoedingsadvies hoe u uw hond het beste kunt begeleiden.

De basis cursus “Samenwerken” is een intensieve, maar erg leuke cursus van tien lessen in 5 weken. Twee keer per week, vanaf 24 juni 2023 op zaterdagmorgen en dinsdagavond, komt u samen met uw hond naar de hondenschool. Er wordt een les besteed aan theorie, daarbij hoeft de hond niet aanwezig te zijn. Wij vinden dat de theorie een goede basis is voor het opvoeden van uw hond. De negen andere lessen bestaan uit praktijktrainingen. Dit alles onder begeleiding van professionele instructeurs. De cursus wordt primair gevolgd door een volwassene.

Inderdaad, het lijkt veel, maar zeg nou zelf, wat is nou 5 week op een heel hondenleven waarin u veel meer plezier aan uw hond beleeft! Aarzel daarom niet en doe mee, het is ècht leuk om te doen!

Er wordt getraind in groepen van rond de 7 honden. Wilt u liever individueel? Kijk dan onder het kopje individueel.